top of page
LogoM3lo.png

WEBINAARI KERTOO:

  • Myynnin murros – miten se näkyy myyjien tuloksissa

  • Mitkä myynnin tekemisen toimintatavat ovat huippusuorittajalle ominaisia

  • Miten myyjä voi parantaa myyntituloksia

  • Kolme vinkkiä tunnistaa myynnin murroksessa menestyvät myyjät

WEBINAARI:
100 VIIKKOA ETÄNÄ - MYYNNIN MURROS KIIHTYY

TALLENNE 17.2.2022

Olemme tehneet myyntiä kohta 100 viikkoa vaihtelevissa olosuhteissa, jotka ovat kiihdyttäneet myynnin murrosta. Myynnin murros on ollut käynnissä jo vuosia, mutta nyt moni myyntiorganisaatio on tosi paikan edessä. Myynnin murroksessa on voittajia ja häviäjiä. Muutos on mahdollisuus voittajille, jotka näkevät keinoja kehittää myyntiä.

Tunnistatko omassa myyntiorganisaatiossa potentiaalin ja kyvykkyyden nostaa myynnin uudelle tasolle, jotta myynti pystyy erottumaan kilpailussa. Havaintomme viimeaikaisista myynnin uudistamisen projekteista ja tutkimusten mukaan tietyt toimintatavat erottavat huippusuorittajat ja keskiverto tuloksentekijät toisistaan. Nämä toimintatavat tulevat korostumaan myyntityössä niin tulevaisuuden rekrytoinneissa kuin uudelleen organisoinneissa.

Moni myyntijohtaja miettii kuumeisesti tällä hetkellä, millä tavoin selvitä tästä myynnin murroksesta, tunnistaa oman myyntiorganisaation toimintatavat ja mitä on niiden takana.

Tervetuloa webinaariin, jossa menemme pintaa syvemmälle myynnissä!

PUHUMASSA

M3 Group, Johanna Förnäs.jpg
m3_group_www-16-2_mv_s_square.jpg

Viimeisen 100 viikon aikana olemme taklanneet asiakkaiden kanssa myynnin murrosta strategisilla myynnin projekteilla vaihtelevissa olosuhteissa. Muutos on koskenut myös meitä ja olemme päässeet näkemään suomalaisten myyntiorganisaatioiden tuskaa, miten selvitä voittajana myynnin murroksessa. Tämä on pakottanut meidät hakemaan maailmalta uusia näkökulmia ja työkaluja, joiden tuloksista ja näkemyksistä haluamme nyt kertoa webinaarissa. Nyt on oikea aika katsoa eteenpäin ja tunnistaa tulevaisuuden menestyksen tekijät

Johanna Förnäs

Harri Lappi

PYYDÄ TALLENNE

Kiitos! Lähetämme tallenteen pian.

Ilmoittaudu
bottom of page